Welkom bij Montagebedrijf & Onderhoudsbedrijf Jongsma, bouwspecialist voor bedrijf en particulier.
Middels deze vernieuwde website laten wij u graag kennismaken met onze diensten. Deze bestaat uit diverse werkzaamheden als montage, onderhoud, verbouw, keukens en badkamers. Alle foto's op de site zijn afkomstig van door ons opgeleverde klussen. 

Sinds 2000 staat ons bedrijf garant voor vakmanschap, betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Onze werkwijze. 
Graag leveren wij onze werkzaamheden op naar volle tevredenheid van onze klant. Daarbij willen we natuurlijk onaangename verrassingen achteraf voorkomen. Wij hanteren dan ook een duidelijke en transparante werkwijze: 

Inventarisatie:
Op een afgesproken tijd komen wij bij u langs voor de inventarisatie van de klus. Vaak kunnen wij tijdens dit bezoek al een beeld schetsen van de tijdsduur en de globale kosten. 

Offerte:
Naar aanleiding van de inventarisatie maken wij een gedetailleerde prijsopgaaf en planning. Deze doen wij u per post toekomen. Overigens kan er ook op regie worden gewerkt. In dat geval ontvangt u een onder- en bovengrens van de kosten.

Overleg:
Na de offerte volgt een overleg. Onduidelijkheden en aanvullende opmerkingen worden besproken en eventueel aangepast in de offerte. 

Bevestiging:
Indien akkoord ontvangt u van ons een bevestiging met de definitieve prijsopgaaf en planning. 

Werkzaamheden:
Op de afgesproken dag starten wij met de werkzaamheden. Tussentijds zullen we overleg hebben om te controleren of de werkzaamheden juist worden uitgevoerd. U houdt dus altijd een vinger aan de pols! 

Oplevering:
In overleg met de klant volgt de oplevering. Wij leveren bouwschoon op: rommel verzamelen wij op
een centraal punt, bezemen alles aan en laten alles zo netjes mogelijk achter. De klant zorgt voor afvoer van de afval, maar wij zijn altijd bereid daar andere afspraken over te maken. 

Facturering:
Ook op het gebied van facturering zijn wij graag duidelijk en transparant. In geval van grote klussen factureren wij een deel vooraf. Dit omdat wij per klus moeten investeren in materiaal. De rest van de factuur volgt na de oplevering. 

Niet goed?
Het kan natuurlijk altijd zijn dat na de oplevering iets niet helemaal naar wens is. Neem in dat geval altijd contact op met ons. Wij komen graag langs om een en ander te verhelpen. Tevreden klanten zijn onze grootste reclame!